Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Angol-német tanári szakosok!...

Angol-német tanári szakosok! Mennyire húzós két nyelvszak együtt?

Figyelt kérdés
Angolból C1 szinten állok, németből viszont nincsen még nyelvvizsgám. Idén érettségizem és mindenképpen angol tanár szeretnék lenni, de kell hozzá szakpárt választani. Azt javasolják, 2 nyelvszak nagyon jó választás, nem csak tanár lehetek vele, stb. Viszont mennyire lenne megterhelő a német egyetemen, ha egy kicsivel a B2 szint alatt vagyok? Érdemes így nekivágni, vagy szenvedni fogok és kibukok?

2019. jan. 19. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A magyar-törisek, illetve a reálosok sokkal többet szívnak, mint a 2 nyelvszakosok. :)
2019. jan. 26. 23:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat, de nem ez volt a kérdés. :) Legalább már ezt is tudom.
2019. febr. 1. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok :D Bocsi... én olaszból voltam "B2 alatt" :D

Igazából még van időd szeptemberig, szóval addig ismételj és tanulgass...teljesíthetőek a tárgyak így is. Nem mondom, hogy könnyű, de nem is teljesíthetelen a dolog. Én nekivágnék. Ha szorgalmas vagy és jó tanárhoz veszed fel a tárgyakat, akkor nem fogsz kibukni.

2019. febr. 2. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2019. febr. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!