Titeket is csesztetnek, hogy mikor végzel az egyetemen?
Csúszok, plusz még vizsgák is vannak.... Most ezt hogyan mondjam meg...
Utána meg megy, hogy "na hol dolgozol, mikor lesz már férjed, gyereked"...
Engem a szülők folyamatosan, pedig (nekem) elég nehéz így is az egyetem, rengeteg időt elvisz a sok tanulás és gyakorlás, házik megírása stb... Kezdetben nem zavarta őket, de egyre türelmetlenebbek, mintha én dönteném el, hogy mikor végzek a suliban. Dolgozni szinte semmi időm, főleg nem komolyabb munkaidőben. Most végeztem az 5.félévvel, hirtelen kitalálták, hogy oké akkor fizess mindent magadnak, ha kell menj hétvégén dolgozni. Ezzel az a baj, hogy mivel hétköznap minden nap órám lesz, csak hétvégén tudok majd érdemlegesen tanulni és házit irni, tehát akkor engedjem el az egyetemet hogy dolgozzak? Akkor meg sose végzek...
Igazából ez az egyetem ilyen...elkezded, kb. 4 év, addig nem nagyon tudsz mást csinálni ha csak nem vagy egy zseni aki mindent 1 óra alatt megtanul:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!