Mi a véleményetek a Károlyi Mihály Közgazdasági Szakközépiskoláról? Nehéz bekerülni?
Szia! Ha nyelvtanulás a célod, akkor nagyon jó helyen keresgélsz, mivel a Károlyiban nagyon jól meg tudod tanulni a nyelveket! A szóbelire mindenkit behívnak, tehát nem számít, hány pontot írtál! A szóbelin angolul/németül kell majd magasról beszélni, tehát a napi rutinodról, hobbijaidról, stb. A suli hangulata szerintem jó(nem oda járok, csak nyílt napon voltam, valamint pár barátnőm odajár). Viszont vannak siralmas osztályok is, akik a tanteremben füveznek. De, ha egy jó osztályt fogsz ki, akkor szuperül fog telni az elkövetkezendő pár éved!:) Ami a tanulnivalók mennyiségét illeti: nem kell olyan sokat tanulni, bár ez is embertől függő!
Remélem tudtam segíteni!:) (egyébként én is megjelölöm a sulit:))
9.d-be a legkönnyebb ott bekerülni de ott a nyelvet nem veszik szigoruan,csak a szakmai tantárgyakat.
KNY-NYB-Itt a legjobb a nyelvoktatás
9.c-ben sem a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!