Mi a véleményetek az Óbudai Egyetem, RKK karon lévő műszaki mérnökasszisztens szakról?
Figyelt kérdés
Csak a levelező jöhet szóba munka mellett. Jelenleg CNC programozóként dolgozok, és van egy CAD-CAM informatikus szakmám. Ezt szeretném bővíteni egy felsőfokú szakképzéssel.#egyetem #tanulás #iskola #mérnök #gépészet #felsőfokú szakképzés #OE #Óbudai Egyetem #mérnökasszisztens #RKK
2019. jan. 15. 22:30
1/2 anonim válasza:
FOSZK képzést a munkáltatók egy kalap alá veszik az OKJval szinte. Lassan már a BSc lesz az új érettségi.
2/2 anonim válasza:
#1: "Lassan már a BSc lesz az új érettségi."
Ez érdekes, mert egyre nagyobb a munkaerőhiány ma Magyarországon. A munkáltatók örülnek, ha találnak valakit egy munkára, mert az értelmesebbje már rég lelépett az országból. Szóval én nem hinném, hogy lassan a diploma olyan alap lesz mint egy érettségi. Örüljenek, hogy találnak munkaerőt azért a szar fizetésért, amit Magyarországon adni tudnak. Főleg hogy még érettségi nélkül is többet keres külföldön valaki, mint itthon a legtöbb diplomás. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!