ELTE /PTE alkalmasságija könnyebb?
Tudom, tudom nevetségesen hangzik... De: Azt ugye mindenki tudja, aki kicsit is benne van a témában, hogy a tanító képzőkbe 3 lépcsős alkalmassági vizsga van :/ Ez ugye áll egy fizikai, beszédtechnikai és egy ÉNEK alkalmasságiból. Az első kettő nem probléma!
De az ének... eh...
Nem tudom úgy kifejezni, hogy nem fűzök,hozzá 10oldalas kisesszét szóval jön a magyarázat:
Valamikor egyszer régen Kerekerdő közepében, tanultam én zenét, meg éneket de annak már jó 6-7 éve, hogy énekeltem volna és ennek meg van az oka. Mégpedig, hogy mutáltam 😂 és még a szolfézs tanár sem erőltette, hogy énekeljek a fiúk szóval jah. Ha tudok hangszeren játszani az ér valamit? Tudom, tudom aki tanító annak kell tudnia énekórát tartani, de egyébként az éneklésen kívül tulajdonképpen túllépett vagyok 😂😂 tudok 3hangszeren játszani +zongorán egy kicsit, gyorsan olvasok kottát ismerem a ritmusokat stb... és ezzel szeretnék foglalkozni (tanítani) de most nagyon ideges vagyok miatta :( Azt írták, hogy megadott kezdőhangokról el kell tudni énekelni az adott népdalt 😨😓 Valakinek valami ötlet? Egyébként 19/f
#1 de ahhoz hogy bárhová felvegyenek az alkalmassági vizsgának meg kell legyen. Szóval ha nincs meg akkor hiába nem vesznek fel az egyikre a másikra sem fognak!
#2 köszönöm :D de ettől függetlenül nem vagyok nyugodtabb 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!