ELTE anglisztika vagy Károli anglisztika?
Csak akkor menj anglisztikara, ha tenyleg rohadtul erdekel az angol kultura, irodalom es tortenelem, nem pedig csak azert mert tudsz valamennyire angolul.
Egyebkent a nyelvszakok jok az elten nagyon, en orosz szakos vagyok es imadom. Az elte btk kozossege eleg jo, sok a program, konnyu baratokat szerezni.
Anglisztikarol nem tudok, de orosz szakon tanitanak minket oroszul azert rendesen, es sok is a vizsganyag a kulturarol stb.
Én is rosszat hallottam az eltéről. De kinek mi tetszik. Hozzánk többen is átjöttek az eltéről. Olyat hallottam róla, hogy rossz a közösség (skandinavisztikán), illetve hogy nagyon érződik az, hogy az elte minden más egyetemet lenéz.
Szerintem menj el nyílt napokra, mert ha ott vagy a helyszínen, akkor az segít eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!