BGE-KKK Nemzetközi tanulmányok?
Tudna véleményt mondani róla, aki oda jár/járt
Oktatás színvonala, légkör, társaság, tanárok?
A diákok minősége, illetve még amiatt, hogy nem a 16. kerületbe kell egyetemre járnod. Szép környék csak szenvedés kijutni.
Mindenesetre ha neekd nem okoz problémát az, hogy a 16. kerületben van, akkor az oktatói gárda ellensúlyozza azt, hogy a ppke-n a diákok többsége értelmesebb.
Szerintem nem egyetem függő, hogy értelmesek-e a csoporttársak. De lehet ez csak az én véleményem.
Inkább azt nézd meg, hogy hol van több lehetőség.
Ilyen szakok esetében fontosak a kapcsolatok, mert különben diplomaszerzés után nehezebb lesz elhelyezkedned.
Mivel a korábbi válaszoló azt állította a BGE-n kisebb a verseny, én azt választanám.
Ha kisebb a verseny, könnyebben kiemelkedhetsz, s lehet utána ebből profitálhatsz.
#5 Fogalmad sincs arról, hogy mit beszélsz.
A nemzetközi tanulmányoknak nincs köze semmiféle 'alkalmazott' f.aszomtudja mihez, a politikatudományoknak a része a nemzetközi tanulmányok, tehát a társadalomtudományi területhez tartozik. Ugyanúgy, ahogy van például gazdálkodási és menedzsment szak és ezen belül van marketing, logisztika, pénzügy stb, a politikatudománynak is vannak ágai.
Inkább menj és csinálj valami értelmeset ahelyett, hogy f.aszságokat beszélsz az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!