Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudnék csinálni?

Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

A töritanárom ebben a tanévben elkezdett politizálni. Minden órán 20 perc azzal megy el, hogy ő mondja a Fideszes hülyeségeit. Valójában nem lenne bajom a politizálással, de nem objektív és igazából érdemlegesen nem is lehet vele vitatkozni, mert amikor valami negatívat mondok a kormányról, akkor kitalál valami random dolgot, amivel kimagyarázza azt.

16

2019. jan. 10. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Hát inkább fogd be
2019. jan. 10. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Pesti vagy?

Amúgy ez nagyon rossz dolog, főleg egy gimnáziumi tanártól. Nem szabadna politizálnia, vagy ha mégis a jelenkort veszitek (16 évesen, tizedikben-tizenegyedikben kétlem), akkor is objektívan, és csak annyit ki van a kormányon, ki a miniszterelnök és ki a köztársasági elnök. Többet nagyon nem is kérdeznek 2000, de főleg 2010 után. Pont emiatt, hogy ne lehessen megbukni emiatt az érettségin.

Amúgy ez kapcsolatfüggő, én voltam olyan kapcsolatban a töritanárommal (vagyok is, rendszeresen találkozunk), hogy simán rászóltam dolgok miatt az órán az osztály előtt, hogy ezt most nem kéne, vagy ezt hagyjuk, menjünk tovább inkább. A másik oldalt viszont volt egy tanárom, akivel nem lehetett vitatkozni (filozófia), mert sosem fogadta el azt, amit te mondtál, mindig neki kellett, hogy legyen igaza. Szóval ha nem is egy személynél, de ismerős a szitu.

Ne állj le vele vitatkozni. Inkább senki se reagáljon, és finoman próbáljátok jelezni, hogy hahó, inkább haladjunk, ez senkit nem érdekel.

2019. jan. 10. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Először is, a tanár nem folyhat bele aktuálpolitikai témákba, ez jogszabályban le van írva.

Másrészt, hallgassátok nyugodtan végig, legalább kevesebb anyagot fog tudni leadni, így tanulni is kevesebbet kell majd.

2019. jan. 23. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez érettségi előtt nem a legjobb taktika, ugye tudod?
2019. jan. 25. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan, milyen hülyeségeket mond?
2019. febr. 2. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!