Mennyi esélyem van, hogy felvegyenek a Petrik Lajos Szakközépiskolába?
Figyelt kérdés
Közeledik a központi írásbeli és kicsit izgulok miatta :/
Suliban 4.64-es átlagom van, szerintetek ez jónak számít?
Illetve milyen a suli infós része?
(Arra jelentkeznék.)
2019. jan. 8. 12:45
1/14 anonim válasza:
Sajnos a Petrik nem egy elit suli. Így oda gyengébb eredménnyel is be lehet kerülni. Írsz egy 20 pontos magyart és egy 15 pontos matekot és bekerülsz(legalábbis szerintem).
2/14 A kérdező kommentje:
Még a Neumann János Szakközépiskolát nézegettem. Az lehetséges, hogy jobb?
2019. jan. 9. 10:05
4/14 A kérdező kommentje:
A Petrik mondjuk nyílt napon nagyon szimpatikus volt számomra, már csak egy a kérdés, hogy az infotmatikai része mennyire jó.
2019. jan. 14. 02:02
5/14 anonim válasza:
Elég jó suli a Petrik a szakgimik között. De tény, hogy a tiédnél picit gyengébb átlaggal is bekerülnek.
6/14 anonim válasza:
Csaoo :D
Én is oda jelentkeznék , infóra csak a legnagyobb problémám hogy az átlagom elég gyenge . 3,5-4 között mozog .
Elég erős suliba vagyok jelenleg ,lehet jövőre akkor találkozunk
Sok sikert neked :D
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is! :))
2019. jan. 19. 14:17
8/14 anonim válasza:
Sziasztok!Hány pontotok lett a felvételiben?
9/14 A kérdező kommentje:
Hali. Nekem 37 a magyar, és 32 a matek. Összesen ugye 69 pontom lett. De még hátra van a szóbeli is. :P
2019. febr. 23. 02:19
10/14 anonim válasza:
Hányadik ok vagytok az ideiglenesben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!