Tornaórán kötelező tornadresszt húzni. De a FÉRFI tanár mindig megbámul. Mit tegyek? Részletek lent.
Igazából nem kötelező, de anyukám kényszerít.
Kicsit fejlettebb vagyok, mint a többiek. A férfi tanár MINDIG megbámul.
Amúgy nagyon fura a tanár. Fejpántot hord és fülbevalót, napközben sárga répanacit, a sulin kívül szemöldökpiercinget és emós frizurát, és mellesleg van egy tetkója is, kardfogú tigris a felkarján.
SEGÍTSETEK!!! MIT TEGYEK???
egy kétségbeesett 13 éves lány.
A tesi tanárnak bizony ki kell a gyakorlatokat javítani. Különben hogy tanulnák meg a diákok, hogyan kell helyesen kézen/fejen állni, stb. Ehhez hozzátartozik, hogy olykor, teljesen véletlenül "rossz helyen" érinti meg a diákot, aki majdnem elesik vagy eldől, csak azért mert ahol éri, ott kapja el. Velem is előfordult anno, hogy a fenekemet fogta meg a tanár, mert majdnem felborultam.
Egyébként már a fentiekben válaszoltam, csak gondoltam, felelek a kérdésre, hogy "milyen feladatokat javít ki egy tesi tanár?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!