Ha 440 pontom van. Lehet esélyem bejutni,2019-es évben a PTE-ÁOKra (ÁLLAMILAG TÁMOGATOTTra)?
Figyelt kérdés
2018 érettségiztem,(kémia (84%) és biológia (96%) emeltet már letettem). Csak másik karra mentem, a szüleim miatt.#orvosi #Debrecen #Szeged #Pécs #DOTE #SOTE #orvosi egyetem #Szote #POTE #általános orvostudományi kar
2019. jan. 4. 16:15
11/16 anonim válasza:
Fent van mar az oldalon,hogy kb 380 pont lesz a ponthatar.
Ezekkel a szazalekokkal biztosan bejutsz.
12/16 anonim válasza:
Orvosin nem 380 a ponthatár, hanem minimum 410 :D
13/16 anonim válasza:
Most komolyan, ezt minek kellett?
Simán megnézhetted volna az előző évek ponthatárait és az alapján láthatnád, hogy még SOTE-ra is van esélyed bekerülni (bár 2018-ban 441 volt, de ki tudja most mi lesz), a PTK-n meg általában a legalacsonyabb a ponthatár.
Lehetetlen, hogy ne kerülj be.
14/16 anonim válasza:
# 11
A 380 csak a központi ponthatár, ami alá semmiképpen sem mehet.
De gyakorlatilag az utóbbi pár évben semelyik egyetemen nem volt 410 pont alatti ponthatár végül.
15/16 anonim válasza:
A SOTE-n jelenleg teljesen átalakítják az oktatási kurikulumot, olvass utána az ujdonságoknak nehogy meglepetés érjen. Szerencsére én idén végzek, de az új feltételek mellett nem jelentkeznék SOTE-ra...
16/16 anonim válasza:
Úristen most olvastam vissza a válaszomat. Mintha a "nincs" arra vonatkozna, hogy nincs esélyed bejutni :D bocsi kérdező, az egyetemi szóbelis írásbelis kérdésedre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!