Melyiket választanád karrier útnak és miért?
Számomra fontos, hogy azt csináljam, amit szeretek, de természetesen az is, hogy megfelelő alapot is adjon a jövőre, és ne kelljen aggódni az elhelyezkedés és fizetés miatt.
Két utat látok magam előtt jelenleg:
1. Nagyon szeretem ezt az irányt (10/10-es nekem), de sok ilyen szakember van, nagyobb lenne a verseny itt érvényesülni. Ha sikerül, a fizetés jó.
2. Ezt is nagyon szeretem, kevésbé mint az elsőt, kb. 7/10-es mértékben. Rugalmas, több piacon is hasznos tudástárral rendelkeznék végül, így kisebb a verseny, és a fizetés az elsőnek többszöröse is lehet majd.
Te melyik utat választanád és miért?
Én azért az első ponttal alapjaiban nem értek egyet. Olyan területen ahol sok a szakember, ott azért a fizetés közel sem lehet olyan jó. Legalábbis nagyon sokáig nem, maximum ha tényleg valami kiemelkedőt érsz el egy területen.
Miért fizetne valaki akárkinek is sokat, ha ugyanazt megkaphatja másik 20 helyen is? Max ha valami nagyon nagyon ritkát tud, amire pont olyan mélységben van szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!