Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 11. Osztály Gimi! Felszerelés?...

Hinimini kérdése:

11. Osztály Gimi! Felszerelés? Súlyos betegségem miatt nem tudtam bejárni a többi lent!

Figyelt kérdés

Hello!

Na minden úgy kezdődött hogy 2009-ben volt egy súlyos agyvérzésem és az agyi erekben ér katasztrófa a professzorok azt mondták 99,99 százalék hogy meghalok szüleimnek mondták hogy készüljenek fel a legrosszabra...

Utánna látták hogy kezdek jobban lenni és mondták mivel hogy a jobb oldalam le is bénult hogy soha többet nem fogok tudni járni úgy hogy tolószék !

Mondom Miiiiii?

Na neee és megmutattam nekik hogy tudok járni igaz 3.hónapba telt de TUDOK JÁRNII!!! :)

Na és akkor mondták hogy most CSODA történt...

na mindegy a lenyeg az hogy 8.és fél hónapba került a kórház..

éppen 2009.ben voltam 1-sős az osztály legjobb tanulója..

amikor mindez történt

Haza engedtek a kórházból rögtön az első szavam “jövő héttől mehetek suliba igaz Apa anya?”

Na és akkor mondták hogy szó se lehet róla majdnem elveszítettünk!

Úgyhogy magántanulóként mentem egészen 7.osztályig amikor mondtam NA MOSTMÁR ELÉG VOLT! 8.osztàlyos vagyok megyek suliba és kész akarok ballagót!

Szüleim akkor sem nagyon engedték tiltakoztak ellene NAGYON!

De elértem amit akartam kijártam a 8at!

Úgyhogy a következő lépésem a GIMI mondom a szülőknek megyek tovább tanulni mondták nem nem mehetsz! Mert buszozni kellesz és majd ott elesel meg stb.. egy szóval féltenek de nagyon!

10.osztályt is magántanulóként tettem le!

Dee 11.be ott akarok lenni és tanulni a többiekel!

De én már elfelejtettem hogy mit kell vinni Felszerelésnek..... úgyhogy megirnátok nekem?

Köszönöm!

2018. dec. 27. 11:19
 1/2 anonim válasza:
Szia! Igaz nem 11.-es vagyok hanem 8.-os szerintem ugyanúgy tolltartó(vonalzók,számológép,tollak) füzetek, könyvek és szerintem ennyi(pontosabban nekünk ennyi kell de nem tudom hogy a te sulidban hogy van ez)
2018. dec. 27. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
10.es gimis vagyok, legyen nalad vmi iroeszkoz, tankonyvek, fuzetek, kaja, kulacs, tesi cucc (nadrag, cipo, zokni, polo, esetleg pulcsi), nem art a szamologep, piros-zold toll. Kb ennyi, de a fuzetekre ugyis szokott lenni a tanaroknak vmi kivansag, de ha nem akkor olyanba irsz ami neked szimpatikus. Sok sikert a sulihoz, es jo egeszseget tovabbra is, szuleidnek pedig no para.
2018. dec. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!