Corvinus vagy BGE?
Gazdmenre vagy Hr-re szeretnék járni. Ti a corvinust vagy a bge-t ajánlanátok és miért?
(Légyszi leszóló, negatív kommentek ne legyenek)
Kérdező szerintem képet alkothattál arról, amiről beszéltem, hogy akkora arcuk van, hogy drónról tudnak csak szelfit készíteni. :)) Méghogy "elit". XD
Na de komolyra fordítva a szót, jó a Corvinus, nem egy elit iskola és messze nem olyan nehéz, mint egy BME vagy egy SOTE, de el lehet vele helyezkedni, és ha jól helyezkedsz, akkor érdekes lesz a munkád is.
Én a BGE-n szereztem az alapdiplomámat, akkoriban még Külkereskedelmi Főiskola volt. Nem volt igazi egyetem, inkább gyakorlatotientált szakmai képzés (vékonyabb könyvek, egyszerűbb jegyzetek, de szivatós vizsgák, keménykedés); utólag is elégedett vagyok a képzéssel, a marketinget jól megtanították. Nem tudom, ma milyen a képzés, de presztízs szempontjából jobb a BCE. Gyerekem ez utóbbira jár, szereti. Nappali pszichológia mellett tolja lazán.
Rég rossz irányba ment el egy vita, ha hazugságokkal kell alátámasztani az embernek az igazát, úgyhogy erre többet nem óhajtok reagálni.
Kérdező: Az elején leírtam a véleményem a 2 egyetemről, mindkettőnek vannak hibái és előnyei is, el kell dönteni neked mire van inkább szükséged. Az biztos, hogy Corvinus jóval elitebb, a legelitebb Magyarországon, megválogatott diákokkal. Ezzel igazából tisztában van mindenki, aki mostanában belecsöppent a felsőoktatás világába.
"Na de komolyra fordítva a szót, jó a Corvinus, nem egy elit iskola és messze nem olyan nehéz, mint egy BME vagy egy SOTE"
Erre szeretnék még reagálni. Egyrészt nem értem a relevanciáját, mert semmi köze a köze a kérdéshez és én sem írtam ilyet. De ha már szóba került azért tegyük hozzá, hogy ez csak általánosságban igaz, akad 1-2 olyan szak, amin vért pisil az ember, mire elvégzi.
Én semmiféle hazugságot nem mondtam, te igen? Ja, rágalmaztál! :)
Nem én kezdtem el elitezni. Csak ezen akadtam fenn.
Ha nem tudsz érdemben reagálni, csak személyeskedni akkor már nem sok értelme van a vitának.
Engem egyáltalán nem zavar egyébként, hogy lódítasz. Inkább viccesnek találom, hogy komolyan vannak olyan emberek, akik itt javítanak a kisebbségi érzésükön azzal, hogy lehazudják a csillagokat az égről.
Kettőnk közül egyelőre én vagyok az egyetlen hiteles ember, te csak rágalmazni tudsz meg személyeskedni.
Kérdező ha netalán érdekelne, ki vagyok, írj rám, elküldöm a linkedin profilomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!