Corvinus mennyire kemény? Mennyi szabadideje van mellette az embernek? Lehet mellette dolgozni?
" Igenis sokkal több a szabadidő a Corvinusos gazdasági szakokon. Ha nem hasonlítanám össze mással, értelmét vesztené a kérdés, hiszen a kérdező gondolom válogat a szakok között, és ez alapján mérlegel. " - Az összes gazdasági szakon sok szabadidő van ezért írtam hogy hülyeség más területekkel összehasonlítani. Egy BME GTK vagy BGE-vel inkább lehet párhuzamot vonni, hogy melyik keményebb, ha ilyen pályára akar menni.
Mellékesen ha azt írod hogy BCE-n tanulóként ismerjük be hogy könnyű az egyetem és mit kell ezen megsértődni ez is személyeskedés. Nyilván van akinek kemény elvégezni ezt az egyetemet és nem csak sértődöttségből mondja.
Én BCE-re járok Pénzügy és Számvitel Bsc-re. Véleményem szerint ha valaki szakkolis, emellett jó tanuló, akkor nincs sok szabadideje.
Sosem értettem,hogy miért jön mindenki a BME-vel, ha a Corvinusról van szó. Teljesen más a kettő, nem lehet összehasonlítani, hogy jobb/rosszabb. Vannak BME-s barátaim és velük pont ezt beszéltük, h csak a neten megy ez a nagy ellenségeskedés. Béküljünk már ki itt is!
#14/14
Teljesen igaz! Szerintem igenis hasznos dolgokat lehet tanulni a Corvinuson, sokkal életrevalóbb leszel, ha gazdasági szakon tanulsz, mert mindenből kapsz egy kis ízelítőt és ez sokszor előny ! :)
20:13
Igen. Nekem az tetszik még nagyon a BCE-ben, hogy nagyon hallgatócentrikus. Van egy milliárd diákszervezet, szóval mindenki megtalálja az érdeklődésének valót, a tanárok baromi jófejek és segítőkészek, a számonkérések korrektek stb. Egyszerűen imádom.
Kedves kérdező! Szerintem nem pontos úgy a kérdés, hogy a Corvinus mennyire kemény, ugyanis azon belül nagyon sok szak van. A Gazdmat nagyon durva, az AK is kemény, a PSz és a gazdinfó közepesen nehéz, a GM pedig egy picit könnyebb. A többi szakról nincs ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!