Ezekkel az eredményekkel lenne esélyem egy gazdaságinformatikai szakra bejutni?
Figyelt kérdés
Középszintű érettségim van, matek 79%, történelem 100%, de informatika érettségim nincs (úgy tudom lehet menni matek-törivel is). Ezekkel az eredményekkel lenne esélyem bejutni?2018. nov. 29. 15:35
1/7 anonim válasza:
Szia!
Itt le van írva [link]
Töri nem lesz jó a gazdaságinfóhoz :-(
Az eredményeid szépek, s jó magas pontot adnának ki, csak a töri nem lehetséges.
Matek mellé fizika vagy infó vagy szakmai tárgy!
2/7 A kérdező kommentje:
:( Hát akkor mindenképp újra kell érettségiznem, mert se infó se fizika érettségim nincs.
2018. nov. 29. 16:32
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
A törit elfogadták 2014-ben, ami a linkben van. Meg még egy darabig. De már nem fogadják el. A friss információk alapján!
5/7 anonim válasza:
3as. Már a 2018ashoz sem fogadtak el.
6/7 anonim válasza:
#5: Hmm hát akkor ez sajnálatos :/
7/7 A kérdező kommentje:
Én is a korábbit nézhettem, amikor abban a hitben voltam, hogy elfogadják a törit. Nagy kár (most nekem). Amúgy persze érthető, hogy miért változtattak, csak nekem jól jött volna.
2018. nov. 29. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!