Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnatok nekem mondani BUDAPES...

Tudnatok nekem mondani BUDAPESTI gimnaziumokat?

Figyelt kérdés
Csak gimnaziumok erdekelnek mert, fosulira szeretnek menni, csak pesti iskolak erdekelnek, (4es tanulo vagyok atlagban) olyan iskolat szeretnek valasztani ami nem olyan eros h szetkell dolgoznom az agyam viszont ne is legyen gyenge. Valaszokat elore is koszii
2018. nov. 27. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
2018. nov. 27. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak gimi vagy szakgimi is jó. Tudod azzal is lehet fősulira menni, mert az is érettségis. Csak ha mondjuk gazdasági, kereskedelmi vagy ilyesmi vonalon mennél tovább, akkor jó alapnak egy olyan suli.

Akkor csak pesti, tehát Buda kizárva. Vagy egész Budapestre érted. Kerületileg, területileg merre lenne a legjobb?

[link]

2018. nov. 28. 02:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Vörösmarty Mihály Gimnázium
2018. nov. 28. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!