Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egy tanár abba az iskolába...

Ha egy tanár abba az iskolába kerül tanárnak, ahol korábban ő is tanult, akkor hogyan illeszkedik be a tanárok közé?

Figyelt kérdés
Akkor elkezdenek tegeződni? Át tudnak állni tanár diák viszonyról kolléga viszonyra?
2018. nov. 24. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Volt 2 ilyen tanárom is egyik általánosban másik középiskolában.Tegeződnek azt mondták furcsa volt az elején de megszokták.
2018. nov. 24. 16:52
 2/4 nemaRendőrség ***** válasza:
90%
Meg lehet szokni
2018. nov. 24. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Ahol én tanultam gimiben sok tanár ugyanott végzett, kisebb vidéki városban ez gyakran előfordul, mert nincs olyan sok iskola. Az egyik tanár nagyon idős volt, nyugdíjból jött vissza, őt mindenki magázta, de a többi tanár tegezte egymást, mivel így már munkatársak voltak és nem volt úgymond alá-fölé rendeltség. A elején biztos fura, de nekem nem tűnt fel, hogy bármely tanár feszengene emiatt. Meg ahogy észrevettem úgyis inkább a hasonló korúakkal szoktak barátkozni a legtöbben, szóval nem is annyira azokkal lógnak akik esetleg tanították őket, hanem akik hasonlóan pályakezdők vagy még viszonylag fiatalok.
2018. nov. 24. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Az én sulimban kb. a tanári kar felé idejárt annó, de mégis jól kijönnek egymással. Az egyik tanárunk mondta, hogy a fiatalabbaknak felajánlják a tegeződést. Én is tanárnak készülök, de nekem azért furcsa lenne visszajönni a sulimba tanítani.

De az vicces, mikor a fiatal tanárok sztoriznak, hogy miket csináltak még diákként egy-egy idősebb tanár óráján, aki még mindig tanít a sulimban :

2018. nov. 25. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!