Győr - Jedlik Ányos Szakgimnáziumba melyik győri általános iskolából vesznek ide fel leginkább tanulókat?
Köszönöm:) De nem tudom, hogy pl melyik ált. iskolában erős az informatikaoktatás, melyikben meg névleges. A Radnóti
áltsuli honlapja szerint ők akik jók ebben, de pl a kompetenciaméréseket nézve meg már nem tudom mit higgyek.
Kedves kérdező,
Én Radnótis vagyok és egy jó suli, jó a közösség és a tanárok is kedvesek. Emelt szintű az info és az idegen nyelv oktatás is. 1.től van infó óra ráadásul 6. Osztályban megtanulunk 10 ujjál vakon gépelni.Ha van kérdésed írj nyugodtan privátban.
Az, hogy a kissrác/kiscsaj melyik iskolából jön, egyáltalán nem számít középsulis felvételinél.
A kompetenciaeredmények sokat elárulnak egy iskoláról, persze nem utolsó szempont a közösség és az elhelyezkedés sem.
Utolsó vagyok.
Őszintén szólva, lehetséges. Két éve végeztem a szomszédban a Jedlikben, és hát láttunk egyet s mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!