Mekkora szemét valaki, hogy elkért minden anyagot az egyetemen és annyit se mond, hogy köszönöm?
Figyelt kérdés
2018. nov. 13. 18:51
1/10 anonim válasza:
Jó nagy. És? Ne add oda az anyagot.
2/10 A kérdező kommentje:
Már odadtam :(
2018. nov. 13. 18:58
3/10 anonim válasza:
jaj te szegény... odaadtad? oda.. akkor ne nyávogj. legközelebb nem adod aztán kész
4/10 A kérdező kommentje:
Annyi odabiggyeszthetett volna, hogy köszönöm...
2018. nov. 13. 19:05
5/10 anonim válasza:
Ez nem igazi kérdés, semmi haszna. Nyilván parasztság kérni és kapni valamit anélkül, hogy megköszönné az illető. Ez van, máskor ne add neki, lépj a következő fontosabb dologra.
6/10 anonim válasza:
szard le mindenhol vannak ilyenek. nálunk az egyik srác kérdez valamit amit nem ért és miután válaszoltunk mindig csak annyit mond: akkor jó én is így gondoltam. egyszer nem köszönt meg még semmit...
7/10 anonim válasza:
Ezért adok csak a bizalmasaimnak az egyetemen bármit amivel 10 percnél több munkám volt.
8/10 anonim válasza:
Te válogatod meg, hogy kinek mit adsz. Egyszer tőlem is kértek kölcsön jegyzetet. Legközelebb mikor kért nem adtam, hasonló okok miatt. Ennyi.
Amit még tehetsz, próbára teheted: Kérj te is valamit tőle, aztán majd meglátod hogy reagál.
9/10 anonim válasza:
Az ilyet úgy nevezik, hogy udvariatlan, vagy neveletlen.
A "szemét" megnevezést tartogasd azokra, akik rosszindulatúak, nem segítenek akkor se, ha könnyen megtehetnék, mások hátrányára akarnak előrébb jutni és hasonlók.
10/10 anonim válasza:
Esetleg mielőtt odaadnál bármit, kérdezd meg: Meg fogod köszönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!