Kiiratkoztam az iskolából, kérik vissza a diákomat, de azt mondhatom, hogy elhagytam?
Figyelt kérdés
Nem szeretném visszaadni, kihasználnám még márciusig,hogy kicsit olcsóbban utazhatok.2018. nov. 13. 10:36
1/4 anonim válasza:
Speciel én kb. 20 ezerért nem adnám el a szavahihetőségem és gerincem. Te mennyibe kerülsz pontosan?
2/4 anonim válasza:
Ha kiiratkoztál a suliból és pl állásra jelentkezel vagy munkanélkülibe, onnantól az csak egy plasztik kártya. Nem használhatod semmire mert érvénytelen. Ha elkapnak még jobban megvágnak vele, mint ami hasznod lenne belőlle. Diák munkára nem igazán tudnál menni, ahoz iskola látogatásikat rendszeresen kérnek, azt meg nem tudsz szerezni. Csak rendes állásod lehetne, de akkor ugrik a diákid érvényessége is, amivel ha elkapnak, csúnyán megjárod.
3/4 A kérdező kommentje:
Van állásom mellette,már több éve.Sok helyen kedvezményes a jegy,illetve a bérletek is ,amiket a munkahely nem támogat..
2018. nov. 13. 11:22
4/4 anonim válasza:
Én a múltkor mentem matricáért és egy gyerek hasonló gondolom kamusztorival ment kiiratkozni.Na az a gyerek onnan nem ment el úgy hogy be nem vallottá hogy hazudik és vissza nem adta.Konkretan addig nem inteztek neki semmi,kiabáltak vele ,elsírta magát,ott meg a legerősebb ember is megtört volna 😂😂😂😂😂magadnak csinálsz bajt de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!