Passzíválás majd egy másikszakra jelentkezés?
Sziasztok ! Már 2 kérdést feltettem ezzel kapcsolatban , de még mindig vannak dolgok amik nem teljesen tiszták,jobban mondva olvastam más hasonlò kérdéseket a témában amiktől már teljesen össze
vagyok zavarodva. Nos röviden összefoglalva a történetem. Első éves egyetemista vagyok , egy felsőoktatási szakképzésen. Már az első hét után tudtam ,hogy ez nem az én utam , s a nem kötelező órákra bese jártam egyáltalán. S egy gyakorlati óra amire ugyan bejárok de sose ment, s valòszìnűleg bukni is fogok belőle ha bejárok ebbe a pár hétben ha nem teljesen mindegy.
A kérdéseim tehát ezek függvényében a következők lennének.
1. Passzíválhatok úgy ,hogy nem vizsgázom le semmiből ? Vagy automatikusan kirúgnak?
2. Kreditbűntetést kell fizetnem a tárgyak után?
3. Kollégista vagyok, onnan hogy megy a kijelentkezés?
Elnézést az össze visszasáfokért ,gyorsan írtam. Ha valaki volt hasonlò helyzetben tudna egy kis tanácsot / felvilágosítást adni? :)
Előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!