A katonatiszti Főiskolán hazalehet menni nap végén vagy kollégiumban kell lenni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 8. 22:17
1/6 anonim válasza:
Pontosan milyen intézményre gondolsz?
2/6 A kérdező kommentje:
Közszolgálati Egyetem
2018. nov. 9. 06:01
3/6 anonim válasza:
Akkor talán azt kéne írni...amúgy meg minek akarsz oda menni? Inkább menekülj, mondom ezt NKE-sként. Még szabadulni se lehet a helyről hacsak nincsenek millióid, ráadásul az egész közszolgálat egy vicc itthon, csak nagyon hazaszeretőnek, és hősiesnek van beállítva. Ráadásul hiába van ennyi tiszt ha szinte nincsenek is altisztek.
4/6 anonim válasza:
amikor én tizenéve oda jártam, akkor kötelező volt a kollégium. Még azoknak is, akik néhány utcányira laktak. Tudod, ébresztő, reggeli torna, parancskihirdetés, szolgálat adása, ilyen-olyan baromságok.
Aki a honvédséget választja, ezt is vállalja.
5/6 anonim válasza:
Haza lehet menni, kérdés mennyire lakik közel az illető.
A lényeg, hogy az első 1-2 évben este 9-10 ig vissza kell érkezni. Későbbiek folyamán ez kitolódik éjfél, illetve reggel fél6ra. Viszont sokszor van olyan (akár hétvégén is) hogy nem engedik, hogy hazamenj különböző feladatok miatt. Röviden ennyi:)
6/6 anonim válasza:
A második kommentelőnek meg annyit mondanék: aki k..vának szegődik, ne csodálkozik ha ....
Ócsárolni meg csak aztán, ha már lehúzott az ember egy pár évet csapatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!