Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a SZTE jogi...

Mi a véleményetek a SZTE jogi karáról?

Figyelt kérdés
Jelenleg felvételi előtt állok,mindenféleképpen jogot szeretnék tanulni és Szegeddel elég régóta szemezgetek. Mi a véleményetek magáról az egyetemről és a városról?

2018. nov. 7. 20:16
 1/4 anonim válasza:
Egyetemrol nem tudok mondani semmit. A varos nagyon jo, baratnom kollegista Szegeden. Szoktam lejarni hozza, a Tesco ejjel nappali, ami egy buli utan eletmento. 😂 Rengeteg jo hely van Szegeden, en a kajaldakat jartam vegig, illetve van gyumolcs turmixosok is. Elni nagyon jo ott
2018. nov. 7. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Táplálkozás szempontjából tökéletes..😀
2018. nov. 7. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Magyarországon a jogászképzés Szegeden és az ELTE-n a legjobb
2018. nov. 12. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Én itt tanulok, de nem jogász szakon, de sok tanárom őket is tanítja. A legtöbb oktató kedves, segítőkész, fair.

A jogász szak nagyon kemény lesz arra készülj!!!

2018. nov. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!