Ti is utáltaok ének órán feleni? Úgy értem mikor egyedul kellet énekelni osztály előtt?
Figyelt kérdés
Én igen még sajna 2 évig van énekünk és az a baj nincs szép hanom főleg h ilyen egyházi énekekből kell felelni amik legtöbbször magasak
És a tanár meg azt mondta ez kötelező.
De év eléjén bezzeg azt mondja ,h jarjunk énekkarra akkor nem kellesz énekből felelni
Erre ma éneken azt mondja fogunk felelni énekelni szólóban hat nagyon jó gondoltam . És kijelenti ,hogy egyhazi éneket és ő választ és kiválasztotta a leghosszabat a legnehezebbet .És mondja ,h őt nem erdekli ha kiröhögjuk amiatt ,h nem tud énekelni esetleg kicsúfoljuk a masikat szerinte ez redben van. Meg utana mondja meg majd téli szünet előtt is .
2018. nov. 6. 18:08
11/11 anonim válasza:
Sosem feleltünk éneken, mi elméleti dogákat írtunk, az se jobb.
Szerencsére már nincs is ilyen tantárgyam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!