Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan tudnék megszabadulni...

Hogyan tudnék megszabadulni az egyetemről adósság nélkül?

Figyelt kérdés
Ez lenne papíron az utolsó félévem, de nem tudok megbirkózni a diplomamunkával, ezért ott akarom hagyni, viszont az nem kevés adósságot jelentene..
2018. nov. 3. 21:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az elméletet már megírtam, összesen 4 nagyobb fejezet (kb 40 oldal). Aztán az általam elvégzett méréseket is leírtam, a módszereket, alkalmazott berendezéseket, eredményeket, következtetéseket (kb 30 oldal). És most tartok ott, hogy technológiát kellene tervezni a feladatra a mérési eredmények és a szakirodalmi kutatás alapján...a vázlata meg van, hogy nagyjából hogyan is lenne kivitelezhető ez, ki is tudom számolni, csak részleteiben nem tudom lerajzolni ezt a rendszert, hogy pontosan mi hogyan jön egymás után.

Amúgy a téma mintavételezés, kamionon szállított szilárd tüzelőanyag mechanikus mintázása fúróval, majd a minta előkészítése aprítógépekkel, végül a mérések nedvességtartalomra, fűtőértékre, hamutartalomra.

2018. nov. 4. 08:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

akkor miért nem váltasz konzulenst? neki kellene segiteni ha elakadsz.

én úgy látim nagyjából már kész is vagy , már csak a szakirodalom meg pár rajz kell bele

2018. nov. 4. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell megváltani a világot, kettesre írd meg. Én is úgy látom, hogy ez már elég jó, szinte kész. Valamit számolj ki, a többit meg hasraütésszerűen írd oda. Ha ez megvan, zaklasd a konzulenst, mondd meg, hogy ezt akarod leadni, mi a véleménye. Vagy elfogadja, vagy ha nem, akkor meg meg kell indokolnia, miért nem.
2018. nov. 4. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
de kér, hogy nem tudunk jól hátba vágni, hogy ess neki és fejezd be!! Majdnem kész! tessék megcsinálni.
2018. nov. 4. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:

nem fáradtál el egy kicsit igy végére ?

kapd össze magad,már majdnem kész utána pihizel kicsit.

2018. nov. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!