Mit csinálnak a tanárok a tanáriban?
Figyelt kérdés
Diák korunkban néha be tudtunk lesni, de nem igazán tudtuk kifigyelni mi megy ott bent. Most már viszont nagyon kíváncsiak lennénk mire is szolgálhat ez a rejtélyes szoba.2018. nov. 2. 03:18
1/3 anonim válasza:
Tanàrgyerekként mondom: beszélgetnek,kvznak,esznek,megbeszélést tartanak, dolgozatot javítanak. Szünetet tartanak,mint a gyerekek. ( Amúgy én gyerekként nem- csak ha SOS kellett valami,mentem be anyámhoz. Most felnöttként néha be kellett mennem hozzá családi okok miatt- simán behívnak a tanárok beszélgetni.
2/3 nemaRendőrség válasza:
Habár egyetem és irodáink vannak(egy iroda több tanárnak):
Netezünk
Átnézzük az anyagot
Beszélgetünk
Hülyülünk(kártyajatékok, ha valaki vesz/behoz valamit akkor azzal szórakozunk)
Panaszkodunk, hogy milyen buták a diákok.
Meg persze kutatunk is(de ez egyetemi sajátosság)
Enni nem szoktunk bent van külön kis teakonyha.
Összefoglalva kb ugyanazt amit a diákok csinálnak
3/3 anonim válasza:
Szerintem készülnek az óráikra meg összekészítik a cuccukat is, és közben még pihiznek kicsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!