Melyik lenne a "legideálisabb"? Mennyire lehet jól elhelyezkedni Magyarországon? Milyen a fizetés?
Pázmány-szociológia
ELTE-csecsemő-és kisgyermeknevelő
ELTE-óvodapedagógus
11.-es vagyok, vegyész szakon. 9.évvégén természettudományból és matekból lettem 4-es, többi 5. 10.-be matekból és pénzügyből lettem 4-es, többi 5, illetve iskolai szintű elismerést kaptam informatikából. Szóval a tanulással nincs problémám.
szociológia egyáltalán nem kamu szak, nem tudom miért terjed ez.. egyre több szociológust kezdenek el alkalmazni az üzleti életben elemzőként, data science-ként, vagy valamilyen más ssc melóra
persze mester nélkül nehezebb munkát találni, de aki eltén megcsinálta a szociológiára épülő survey statisztika mestert konkrétan válogathatott a munkák közül
A felsoroltakból az első a legpiacképesebb.
Az automatizálás után a második varázsszó a szervezetfejlesztés. HRre simán elmehetsz vele, ha idegen nyelvet is tudsz akkor tanácsadás is lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!