A nemzetközi tanulmányok szakot (BCE), a jogi osztatlan mesterképzést (ELTE) vagy a nemzetközi biztonság- és védelempolitikai (NKE) szakot ajánlanátok inkább?
Hol tudtatok elhelyezkedni az adott végzettséggel? Milyen mesterképzésre mentetek tovább? Mennyire élveztétek a szakot? Milyen a fent felsorolt három egyetem egyikének a hallgatója lenni?
Örömmel venném, ha többen is kifejtenék a véleményüket e három szakról.. :) Köszönöm előre is!
Ha munkát akarsz és pénzt keresni, akkor egyik sem a három közül.
Ha mindenáron a három közül kell választani, akkor jog. A többi kettő nagyon felejtős, de inkább mind a 3.
Elten voltam nemzetkozi tanulmanyok alapszakos hallgato, majd elvegeztem utanna egy fordito-tolmacs mesterkepzest.
Van ismerosom o a corvinuson csinalta a nemzetkozi tanulmanyokat de 2 felev utan otthagyta mert sz*r volt. Egyebkent ha nincs a tovabbiakban orientaciod mesterkepzes vagy valami tarsadalomtudomany fele mint a BCE mind az NKE nem neked valo.
A jog meg csak -csak de jogaszokbol mar igy is tulkepzes van, es ha nem vagy elhivatott romai jog 1.vizsga itan inkabb eret vagsz egy kiskanallal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!