Jegyzettámogatás és ingyen bérlet csak szegedi sajátosság?
Figyelt kérdés
Az van írva, a hallgatók 90%-a ingyenes bérletet kap, szóval mégsem mindenki, de kíváncsi vagyok, más városban van-e ilyen.2018. okt. 10. 15:35
1/3 anonim válasza:
A bérlet úgy tudom, igen, jegyzettám lehet, hogy máshol is van, én is kíváncis vagoyk.
2/3 anonim válasza:
A BME-n olyan szokott lenni, hogy a kiadó év elején 50%-os kedvezménnyel árulja a könyveit. Mivel viszont minden könyv megtalálható a könyvtárban, aminek 500 Ft az éves díja (vagy még tán annyi sem), nem látom értelmét hogy legyen másféle jegyzettámogatás. Bérletről nem tudok nyilatkozni, habár diákigazolványt ugye mindenki kap.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát Pesten nem is fog egy egyetem se ingyenbérletet adni, az fix. Inkább az olyan egyetemvárosok jöhetnének szóba, mint Pécs vagy Debrecen, de ezeken nincs. Szóval szerintem Szeged egyedüli ezen a téren. Érdekes, hogy vajon miért.
2018. okt. 10. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!