Mennyi esélyem van bekerülni színművészetire?
Gyakran vállalok iskolai szerepléseket és mindenki azt mondja nekem hogy menjek színművészetire.
Már több szavalóversenyt is tudhatok magam mögött amelyekben legtöbbször első helyezést értem el. A kommunikációs képességem a pszichológus szerint igen magas és választékos a szókincsem.
Énekkaros vagyok és a hangom habár nem különleges de tudok tisztán énekelni és mindenki dicséri az orgánumom.
Jelenleg 17éves vagyok tizedikben és idén a helyi színistúdióban szeretnék elkezdeni játszani. Szerintetek érdemes?
Figyelj, hogyha szeretnéd, akkor miért ne? :) Úgy tűnik, van tehetséged.
Az olyanokra, mint az első válaszoló meg ne hallgass, akik csak saját magukat ismetlik és gondolom, fűnek-fának ezt mondják, minden egyéb tényező figyelembe vétele nélkül. Ha mindenki orvos vagy tanár lenne, akkor mi értelme lenne a társadalomnak? A színészeknek is van "hasznuk" a társadalomra nézve. Eleve kezdjük ott, hogy ha nem jársz színházba, ne is ítelkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!