Tényleg nagyon nehéz a fogorvosi egyetem? Mert mindenki azt mondja hogy nagyon kimerítő. De azért végig lehet csinalni?
"De azért végig lehet csinalni?"
Nem. Fogorvosok csak a mesében léteznek.
Nagyon nehéz, de meg lehet csinálni, hiszen vannak fogorvosok az országban.
Aki szerint a többségük kókler: örömmel látom, hogy ilyen emberek vannak az országban, akik az összes bejegyzett fogorvost felkeresték már (nyilván innen a tapasztalat és nem csak úgy általánosságban kijelented, mintha én azt mondanám, hogy a közgazdászok, a jogászok, a tanárok, a tapétázók és az autószerelők többsége kókler, elvégre azért olyan sokat nem ismerek, hogy én ilyen kijelentést tegyek, meg hát ki is vagyok én, nem értek pl a közgazdasághoz, így megállapítani is nehéz, hogy itt valóban az emberrel volt a probléma, vagy a munka volt nehezen kivitelezhető, kockázatos, amit rábíztam, de nekem tényleg kevés ilyen ismerősöm van, neked biztos minden barátod fogorvos :)), sajnos az átlag magyar fogazata nem arról árulkodik, hogy túl gyakran felkeresné fogorvosát (vagy a fogkeféjét :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!