Szent Margit gimi, Budapest? Vélemény?
hát ez tökre hülység, a jóska sokkal gyengébb, mint a margit, az imrével meg már összehasonlítánám, mert az sokkal erősebb. az meg, h azok mennek a szent margitba, akiket nem vettek fel a jóskába ez egy hülység. inkább fordítva...a jóskába még a leghülyébb osztálytársaimat is felvették. én nem azt mondom, h a szent margit csúcs szuper, de jobb, mint a jóska ezt biztosan mondhatom. több ismerösöm is jár/járt a jóskába, és azt mondták, h folyton elmaradnak órák, a gólyatábor szeptember elején volt (suli időben), amikor szinte minden más iskola lezavarta már agusztusban. Amúgy állítólag, mind a 3 gimiben elég jó társaság, szigorúságban meg a sorrend:
1. szent imre
2. szent margit
3. józsef attila
Sztem aki egy elég vallásos és szigorú iskolába akar jelentkezni, az menjen az imrébe, ja és akkor is tudom ajánlani, ha szeret cserkészkedni az illető
A margit lazább, mint az imre, de azért elég szigorú és következetes iskola, ellógni meg nem nagyon lehet, mivel az egész be van kamerázva, és ujjlenyomatos beléptető rendszer van, az első szinten az ablakok be vannak rácsozva, és nagyon szigorúan veszik a lógást (persze ez nem azt jelenti, h lehetetlen meglógni...:P)
A jóska is jó, de sztem elég link iskola...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!