Tényleg van olyan iskola, ahol így "intézik" az érettségit?
Hallottam, hogy van olyan iskola, ahol a diákok "javítják" a saját érettségijüket, hogy javítsanak az eredményeken és megtartsák az iskola "jó hírét".
Más is hallott már ilyenről, vagy esetleg hasonlóról?
olyanról már hallottam, hogy 1-2 tanár megengedi, hogy belejavítson a diák, ha csak 1-2 pont kellene jobb jegyhez, és ez a tárgy nagyban beleszámít a felvételibe.
de hogy az egész iskola "szervezetten" csinálná ezt, arról még nem hallottam.
második vagyok
nekünk is mondta a matektanár, hogy hozzuk azt a tollat, amivel írtuk az érettségit... de szerencsére senkinek se kellett belejavítania az irományába.
Az biztos, hogy nálunk ilyen nincs. Hallottam már én is ilyesmiről, de kétlem, hogy gyakori eset lenne, ha mégis létezne.
De matematikánál tényleg lehetséges, hogy üres helyre még valaki _tanári segédlettel_ beírogat dolgokat a korábban használt tollával. :/
Egyedül javítgatni valóban marhaság...
Persze ehhez baromira hülye elnök is kell, aki nem veszi komolyan a feladatát vagy lefizethető.
az a kérdés, hogy pl matekból, ha megenged ilyet a tanár, az azért van, mert tudja, hogy ő rosszul tanította, esetleg több anyagrész kimaradt az órákon, ezért "segít" így utólag, mert akkor jófej tőle.
vagy esetleg olyanok buktak meg, akik sz*rtak az egészre, és nekik segít.
utóbbi esetet elég igazságtalannak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!