ELTE Neptunban miért nem jelenik a “Diákhitel 2” opció?
Figyelt kérdés
A pénzügyek-Beállításokon belül elvileg kellene lennie egy Diákhitel2 nevű opció, ahova a szerződésszámot kell beírni, de nincs ilyen fül.
Ennélfogva a kiírt önköltségi díjnal sem tudom kiválasztani, hogy Diakhitel2-vel legyen fizetve.
2018. okt. 1. 13:24
1/4 anonim válasza:
Szia!
Jutottál valamire ? Szinten ELTE-s, és ugyanez a probléma
2/4 anonim válasza:
Automatikasn kuldi a dh es a neptun automatikusan nem kezd ezzel semmit ne aggodj :)
A neptun mar csak ilyen, nem kell neked kivalasztanod hogy DHbol fizeted ok automatikusan kuldeni fogjak a sulinak
3/4 anonim válasza:
De valahogy csak kell jelezni a neptunba hogy én azt DH-bol szeretném fizetni nem ?
4/4 anonim válasza:
Beiratkozaskor kellett volna leadni a szerzodes masolatat a beiratkozassal egyutt. De mindegy elviekben oktober 15 ig meg kell kapja az egyetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!