Tudtok mondani rendes magániskolákat, ahol adnak érettségit?
Szerintem olyan nincs, ami 100%-ban távoktatás. Megértem a problémát, mert én is olyan típus vagyok, aki órán SEMMIT sem fog fel, KIZÁRÓLAG az otthoni tanulással megy a fejembe bármi is. :) Tehát nekem is netto időpocsékolás bármilyen órára beülni - és messze nem vagyok lusta, mindig a legjobbak között voltam. Érettségi eredményekben is benne voltam a top 4- ben. Én is estin csináltam. Egy felnőttnek, aki esetleg tényleg egyedül tud hatékonyabban tanulni, nagyon sokat számít az a heti 2 nap. :( Iszonyat sok elpazarolt idő. Aki órán tanul, az örüljön neki.
Keress egy sulit a környékeden és heti 2-szer bemész. :) Ez a járható út. Ha esetleg nem vagy önállóan tanuló típus (szerintem ez a ritkább), akkor kell is az a heti 2 nap. Eszedbe se jusson fizetni olyan hirdetés után, ami 1-2 év alatt kínál érettségit, főleg 100% távoktatásban. Ilyen tudtommal nincs. Szakmával is legalább 2 év estin, nélküle 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!