Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A ti iskolátokban is hátra...

A ti iskolátokban is hátra kell tenni a kezeket az órákon?

Figyelt kérdés
Idén kezdte a lányom a sulit, és amikor először mondta, azt hittem hogy viccel, de mint kiderült, ezt komolyan veszi a legtöbb tanár - 2018-ban....

2018. szept. 21. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Picit pontosítanál a kérdésen? Mikor kell hátratenni a kezüket? Egész órán gondolom nem, mert akkor nem tudnának se írni se semmit csinálni.
2018. szept. 21. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Amikor a tanár beszél, vagy amikor készek a feladattal. Óra elején amikor már leültek az osztály vigyázz után...
2018. szept. 21. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Ebben mi a durva? Innen látja a tanár, hogy végeztek a feladattal. Mikor én voltam gyerek, akkor is volt ilyen, meg összes rokon kislánynál, max annyi különbséggel, hogy valahol nem a háta mögé teszi a kezét, hanem dőljön hátra és ne matasson az asztalon, húzza ki magát.
2018. szept. 21. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Valahol így, valahol meg máshogy tanítanak. Nincs ebben semmi furcsa.
2018. szept. 21. 15:50
 5/7 anonim válasza:
61%
Nálunk olyan volt alsóban, hogy ha végeztünk a füzetben/tankönyvben/munkafüzetben a feladattal, akkor felfordítottuk a füzetet hogy a borítója legyen felül, így könnyen látta a tanár ha a többség készen volt.
2018. szept. 21. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én tanár vagyok és néhány éve tudatosult bennem épp, hogy ez mennyire nem szokás már, pedig milyen hasznos volt! Meg azok a padok, amik egybe voltak építve az asztallal, így nem tudtak vele zörögni, mint most a székekkel. Nem csak a tanárt zavarja, hidd el, hanem a többi gyereket is, hogy a(z egyre több) hiperaktív nem tud nyugton megülni a helyén.
2018. szept. 22. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:

1.ben igen

De különben csak azért hogy ne nyúljunk semmihez egy pillanatig,mostmár nem

17/L

2019. jan. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!