Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik magyar egyetemnek...

Melyik magyar egyetemnek "jobb" a mérnökképzése, a szegedinek vagy az óbudainak?

Figyelt kérdés

2018. szept. 20. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
E kettő közül nyílván az óbudainak, de az országban toronymagasan bme ha mérnökképzésről van szó... Egyébként a szegedi se rossz egyetem, a természettudományos és műszaki karjai viszont úgy hallom nem olyan erősek.
2018. szept. 20. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

A Szegedi egyetemnek annak ellenére, hogy egyéb területeken nagyon jó,nagyon gyenge a műszaki képzése.

Az Óbudait nem tudom.

2018. szept. 21. 06:23
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat😁 És a BME Szeged és Óbudán kívül hol van jó mérnökképzés?

Most vagyok végzős és egyre közelebb a határidő azért kérdezem 😅

2018. szept. 21. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Milyen jó mérnökképzés Szegeden?

Szegeden ótvar a mérnökképzés.

Jó mérnökképzés a BME-n, az OE-n és a Miskolci Egyetemen van. Ezen kívül egyes egyetemeknek egyes mérnök szakja jó, mint pl Győrben a járműmérnök, a Szent Istvánon a Gépész, vagy a Pannonon a vegyész.

De alapvetően a teljes egyetemet nézve jó mérnökképzése a fent említett 3 intézménynek van.

2018. szept. 21. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Miskolc, Gödöllő, Kecskemét. Szerintem.
2018. szept. 21. 14:13
 6/10 Estádio de Felchút ***** válasza:
ÓE, egyértelműen. A NIK, Kandó és Bánki is erős és preferált.
2018. szept. 21. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
És a szegedi egyetemen az info képzés milyen?
2018. szept. 22. 14:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Az infó képzés szerintem rendben van az SZTE-n. Persze a mérnökinfó mérnök-része a BME-n, vagy a gazdinfó gazdasági része mondjuk a Corvinuson jobb, de a informatikai/programozói részek szerintem jók.
2018. szept. 23. 14:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor megnyugodtam... :D.

Viszont azzal nem vagyok megelégedve a programozás tekintetében ,hogy linuxon programoznunk...

2018. szept. 23. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: Miért nem tetszik?
2018. szept. 24. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!