Menjek ma suliba, ha éjszaka lázam volt?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam suliban. Csak tüsszögtem,folyt az orrom,meg fájt a torkom. Viszont estére már megfázva éreztem magam. Hő emelkedésem volt. 37 Majd éjszaka 1 körűl felkeltem. Éget a szemem,fájt a fejem,a fülem,a torkom,kicsit fáztam is és gyengének éreztem magam. Lázam volt.38
Ma 10 órám lesz. (csak ma van 10)
Én arra gondoltam,hogy megyek végigsenvedem és max haza jövök és jobban benne leszek. Vagy pedig nem megyek és el megyek dokihoz. (nem tudom mikor van nyitva )
2018. szept. 18. 05:21
1/4 anonim válasza:
Menj dokihoz! Jobban jarsz ha most elmesz, minthogy ma bemenj es utana 1 hetig nyomd az agyat.
Jobbulj:)
2/4 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy most mi van. Ha most is lázas vagy, akkor ne menj! Ha nincs, akkor mehetsz, bár én ilyen esetben inkább otthon maradtam :D
3/4 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!