BME-VIK specializáció?
Következő félévben kell majd specializációt választanom. Sokat gondolkoztam már rajta, de ötletem sincs, hogy melyiket kéne.
Leginkább az alapján szeretnék döntést hozni, hogy milyen színvonalon tartják a tárgyakat az egyes specializációkon. Ezen kívül az is fontos, hogy könnyen el lehessen helyezkedni és legyen esély később magaabb pozíció betöltésére.
Pl van a Szoftverfejlesztés specializáció, amit biztos élvenék... De az nagyjából megfelel a "gyári munkás" informatikus verziójának, legalábbis szerintem. Szóval azt valószínűleg kihúzom a lehetőségek közül.
Nem vagyok BME-s, de ha leírnád mik vannak, akkor jobban tudnánk segíteni.
Egyébként számodra fontosabb az oktatás színvonala, mint az, hogy olyat tanulj, ami ténylegesen érdekel is és a jövőben dolgozni is szeretnél vele? Én inkább pont az érdeklődésemnek megfelelőt választanám, mert szerintem annak van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!