Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Óbudai Egyetem műszaki menedzs...

Óbudai Egyetem műszaki menedzser szak?

Figyelt kérdés
Az Óbudai Egyetemen mennyire nehéz elvégezni ezt a szakot? A pesti és a fehérvári kar is érdekelne, hogy milyen nehézségű a szak. Igazából közepes képességű tanuló vagyok. Olyanok véleményére lennék kíváncsi aki tanult vagy tanul ilyen szakon.
2018. szept. 10. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
Igen, ez egy valós forgatókönyv. De az is, hogy profi marketing menedzser lesz egy multinál, online marketer, piackutató stb. Nagyon sok múlik itt az egyéni képességeken.
2018. okt. 18. 16:19
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Gazdaságinformatika?
2018. dec. 13. 17:07
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

"Ha fiú lennék szívesen tanulnék szakmát, pl. villanyszerelő, kőműves. Érdekelnének is, de lányként..."

Ezt fájt olvasni. A XXI. században már nem szabadna, hogy vmit azért ne csinálj, mert lány vagy. (Jó, egy két kivétel van: kommandó, TEK, stb.) Miért ne lehetne egy csillárt bekötnie egy lánynak? Vagy falat rakni?

2018. dec. 16. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert a női szervezetet pláne nem fizikai munkára teremtették. Hanem gyermekszülésre. Eléggé lelakja a testet 2-3 gyermek kihordása, nem kell még 50 kg-os cementeszsákokat cipeltetni vele.

A TEK pont rossz példa, ismerek csajokat különleges egységekből, pont itt nem diszkriminálnék.

2018. dec. 16. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Én meg ismerek női villanyszerelőt (én volnék az)

Annyi a hátrány hogy van pár olyan munkavédelmi előírás, amit be kell tartanod,pl nő nem használhat ütvefúrót. De ez nem is baj, használat közben tuti nem bírnám megtartani.

Illetve, kevés a női kolléga, ez előny, nincs hiszti, de hátrány hogy sok a rámenős pasi (értsd úgy hogy #metoo)

Ha jó céghez kerülsz akkor villanyszerelöként simán megállod a helyed, és hamar feljebb kerülsz.

Én pl fél évig szereltem, most egy irodában jegyzökönyveket készítek, munkák dokumentációit állítom össze, és ugyanannyit keresek mint a villamosmérnök kollégám.

És a plusz maszekot hozzá se számoltam!

2019. jan. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!