Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nektek hány orátok. Van egy...

Nektek hány orátok. Van egy héten?

Figyelt kérdés

Most vagyok tizedikes, 38 órám van,2 nulladikkal amiből az egyik úszás. Erre még rájön 2 plussz tesi, egy zongora és egy magánének,szóval lényegében 43 órám van

Azt hiszem közel állok a mentális összeomláshoz. Nálatok is ilyen rossz a helyzet?

#óra #lány #iskola #a magyar oktatási rendszer egy kalap sz#r
2018. szept. 3. 21:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na de ha földön vagy, nem szeretnél felkelni?

Ahhoz erő kell, nem együttérzés.

Tudsz a sok óra ellen tenni?

Nem, mert nem a te kedvedért fogják megváltoztatni az órarendet.

Az úszás meg a tornaterem/tanárhiány miatt lehet.

2018. szept. 4. 21:17
 12/16 A kérdező kommentje:

De igen. Minden vágyam jelenleg az,hogy felkeljek. Es tévedsz,egy kis kedvesség sokat tud segiteni. Rengeteget. Legalábbis biztos többet annál ha megtaposnak.

Köszönöm a választ ^-^

2018. szept. 4. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem 35 órám van, plusz ugye rájön még a délutáni 1,5 órás kötelező tesi, szóval tulajdonképpen 37. Tizedikes vagyok. Rengeteg 10.-es ismerősömnek szinte mindennap 8 órája van, ergo ilyen 39 óra. Ahhoz képest jobb a helyzet az én sulimban, viszont még ez is fárasztó (lesz) a sok tanulás miatt.. :/
2018. szept. 5. 15:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom.. már a második héten írunk két témazárót,(előző éves anyagból) a nyárra 16 oldalas matek házit,és "pár" memoritert is kaptunk. Es ez még csak az év eleje.
2018. szept. 5. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem 34 órám van egy héten, faktokat is beleszámítva. 45 perces egy óra. 11.-es vagyok.
2018. szept. 6. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
* 3 faktom van (matek; fizika; francia)
2018. szept. 6. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!