Nem tudom maradjak e még egy évre?
Szerintem maradj arra az 1 évre,gondolom valami szakmát ad a sulid ötödévben és ne vesszenek kárba a szakmai gyakorlatok sem. És ki tudja lehet később mégis jól jön árról a szakmáról egy papír, hogy te ezt tanultad 5 évig.
Én is ebben a cipőben járok tök más irányba szeretnék menni, de maradok arra az 1 évre hogy ne menjen kárba a sok óra amire bejártam. Legalább papírom legyen róla.
Művészetiben vagyok festő szakon. A művtöri oktatás magas szintű nálunk nagyon, szeretem is, jó is vagyok rajzban és festészetben is, szimplán csak más irányt vett az életem, amit sajnálok, mert lenne bennem lehetőség. Szerintem is maradok, köszönöm, várom a válaszokat!
Illetve mester szakon olyanon is gondolkodtam (ez távlati, lehet levelezőn fogom megcsinálni, pluszként, amihez kell a művtöri) tehát lényegében nem vesztek vele csak nyerek, viszont vágyok a levegő változásra 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!