Nem kaptam semmit postán az egyetemtől a sikeres felvételiről és a beiratkozásról postai úton? Ez normális?
felvettek az egyetemre, jött az SMS a ponthatár meghúzásakor hogy ponthatárt elértem. Majd jött egy rövbid mail az egyetemtől ugyanerről: ponthatárt elértem adott szakra felvettek.
És azóta kuss csönd van. Postai úton semmi mailben semmi.
Pár nap múlva szeptember-nem kéne jönni postai úton is valaminek?
Uis volt felvételi vizsga még májusban arról jött a postai levél, majd az eredményről is jött, majd pótlólag beadtam a nyelvvizsgám arról is jött postai levél.
Épp a felvételről magáról meg a beiratkozásról semmi????
"elvételi határozat letölthető."
LOL ÉS AZZAL MIT ÉREK???
Másoljam be mi van a felv határozatban? A 18-as felv ejráás keretében az ilyen és olyan josgazbály alapján az adott intézmény X szakára felvételt nyert.
Amennyiben a döntéssel nem ért egyet jogorvoslattal... fordulhat. Slussz.
Dátum aláírás
hm?
Beir hol és mikor stb? És ezek?
Hm?
Hol vannak leírva?
Azért döbbenet hogy egy 420.000 /féléves ktg térítéses képzés esetén nem érek meg egy telefont hogy "uram/hölgyem felvettük nem jött beiratkozni mi a helyzet?"
Bakker fél misi egy félévben--sofőrös kocsit kéen küldeniük értem a beiratkozásra! Hát ennyiért??
Bakker nem kell nekik 420.000??
Mert ha nem iratkozom be akkor nem is fizetem be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!