Kamuból felvenni egy tárgyat, hogy legyen aktív jogviszonyom, szerintetek?
Nem engedik anyámék sem a szakváltást, sem a passzívot. Így lenne bérletem és kb. 100.000 forint ösztöndíjam. Lehet igazuk van és megéri.
A sulit már nem végzem el, de jelenleg nem tudok elköltözni...
Még a 3 éves rendszerben a PhD-s, államilag finanszírozott hallgatók kapnak 100k-t havonta ösztöndíj gyanánt (nemsokára kifut).
Ha ebben vagy, akkor elvileg van valamilyen végzettséged. A 100k nem sok pénz, mondjuk a semminél több, de én megpróbálnék keresni egy jobban fizető állást, ettől még felveheted azt a tárgyat, hogy meglegyen a hallgatói jogviszonyod.
A kérdés megválaszolásához azért részletesebben is leírhattad volna a körülményeket.
Bursa Hungarica, havi 15.000 Ft, (75.000) plusz havi 5.000 (25.000)a várostól, valamint 22.500 iskolakezdési támogatás
BGE-n muszáj egy tárgyat felvenni
Nem havonta, hanem összvissz...
Én szívem szerint passziváltatnék.
Elhihetitek, higy ottjagytam volna, vagy már régen kiiratkoztam volna, DE NEM ENGEDIK.
Mikor megtudják, hogy félévet csúszok 5 alkalommal véresre vertek, több maradandó sérüléssel, idegileg kikészítwttek, bántottak, mimdent amit el tudsz képzelni....
Beszéltem róla nekik, de hiába....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!