Munkavállalás és elhelyezkedési lehetőségek szempontjából melyik a jobb, ill. melyiket végezzem el? Kereskedelem és marketing vagy élelmiszer és vegyi áru eladó. Melyikkel tudnék hamarabb munkába állni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 14:39
11/14 anonim válasza:
azért szerintem még nézz körül, hogy milyen szakmához adnak, és érdeklődd meg, hogy pontosan hány éves korig, mert ez a 2 szakma nem az igazi... akkor sem, ha később nem kell vele elhelyezkedned. fölöslegesen ne csinálj meg valami sz*rt, ha csinálhatsz olyat is, amivel tényleg lehet valamit kezdeni, ha úgy alakulnak a dolgok.
12/14 anonim válasza:
lehet, hogy már te is nézegetted.... a gyakori kérdéseknél, bal oldalt csak olyat találtam, hogy a családi pótlékot meddig adják, diákigazolványról nem írnak, de a kettő szerintem összefügg.
13/14 A kérdező kommentje:
ohh,hát köszönöm szépen mindenkinek a választ. Nem gondoltam volna,h ennyien fognak írni!:)
2010. jún. 22. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!