Szent István Egyetem évnyitóját mennyire veszik komolyan?
Figyelt kérdés
Most leszek elsős és nem tudom megérné-e kimennem csak azért Gödöllőre.A tájékoztatóban le van írva,hogy elsősöknek kötelező,de nem hinném,hogy lenne következménye,ha egy 19 éves ember nem menne el.Esetleg van valakinek konkrétan ezzel az egyetemmel tapasztalata?2018. aug. 25. 20:15
1/3 anonim válasza:
Szerinted azt a kb. 4-5000 gólyát hogyan ellenőrzik? Sehogy, nem kell kimenni. Arra kell, hogy legyen pár ember a fotókon amikor a rektor megnyitja a félévet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,én is így látom,de mondom megkérdezem mégis.
2018. aug. 25. 20:31
3/3 anonim válasza:
Nem ajánlatos pl. részegen bemenni, illetve helikopterezni a brével. Hölgyeknek nemi szervet villantani. De a büfében lehet alkoholt is kapni, szóval elütheted hasznosan az időt, csak ne okádj nagyon hangosan! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!