BGE-SEK! Mennyire nehéz bekerülni a Budapesti Gazdasági Egyetemre?
Hányas tanulmányi átlaggal kerültetek be erre az egyetemre? (állami, önköltséges forma egyaránt érdekel) Valamint milyen szintű, milyen nyelvű nyelvvizsgátok van?
Nagyon tetszik ez az intézmény, jelen pillanatban ide szeretnék menni továbbtanulni.
Én a bme re jártam 4.8 as átlagom volt kituno érettségivel angol német középfokú nyelvvizsgával villamosmérnök szak
Ismerosom 4es el bekerült a gazdaságira
Kedves utolsó válaszoló!
Képzeld, hónapok óta a felvi.hu-t bújom, igenis tudom, hogy 440-460 pont kell az állami formához. Már van is egy középfokú angol nyelvvizsgám, tudom, hogy egy a minimum. Csak tudod, 99%-osra szeretném biztosítani a helyemet oda, ezért szeretném tudni hogy hány darab nyelvvizsga kellene ahhoz, hogy bekerüljek. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Azt pedig kikérem magamnak hogy lusta vagyok...
és kit érdekel, hogy neked mid van? neked valamilyen felsőbbrendűség kényszered van vagy mi?
3. Valaszolo
Szerintem inkább neked van kissebségi komplexusod :)
Vagy talán neked nem sikerült elvégezni ?
Nem csodálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!