Egyetemen, tanári szakon az utolsó két féléves gyakorlati tanításért jár fizetés?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi? Egy összegben fizetik, vagy havonta?2018. aug. 23. 12:43
2/10 anonim válasza:
miért nem? "x'D"
Én úgy tudom, hogy igen
3/10 anonim válasza:
Hát, igazából a bolognai rendszeres tanárképzésről tudok nyilatkozni, mert az osztatlan rendszereseknél az idei lesz az első év, mikor gyakra mennek, a bolognaisok nem kaptak fizut, ez 100% több ismerősöm is mondta.
4/10 anonim válasza:
Nem idén lesz az első év, a 10féléves osztatlan képzésben már tavaly is végeztek.
Itt azt írják, hogy jár támogatás. Én havi 80ezer körüli összegről hallottam, de ha valaki megtalálja az EMMI rendeletét, szívesen beleolvasnék. (Én nem találtam meg)
5/10 anonim válasza:
Mindenkinek? Mindenhol? Erről nem hallottam.
7/10 anonim válasza:
Az elmúlt tavaszi félévben volt, ahol járt, de nem tudok általánosságban nyilatkozni. A következő félévben meg majd kiderül. :D
8/10 anonim válasza:
Igen, fizetnek, 80ezer forint körüli összeget :)
9/10 anonim válasza:
Hát... nekem nem fizettek érte semmit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!