SZTE Kredit kérdés? (ÁJTK)
Figyelt kérdés
Idén leszek első éves Nemzetközi Tanulmányokon(önköltséges),viszont sehol nem találtam tájékoztatást hogy félévente/évente hány kreditet kellene elérnem?2018. aug. 22. 13:35
1/8 anonim válasza:
Félévente 18at elég :) szte másodéves nem.tanos vagyok
2/8 anonim válasza:
30 kreditet ajánlott felvenni, ha nem akarsz csúszni, teljesíteni is ajánlott, 18-at kell teljesíteni, ha nem akarsz fizetősre kerülni.
3/8 anonim válasza:
Ja bocs, alapból fizud vagy, akkor neked a 18 se előírás.
4/8 anonim válasza:
Ha önköltségesen tanulsz, akkor nincs ilyen elvárás.
Ha nem akarsz csúszni, akkor persze a 30 kredit/félév az ajánlott + hogy az olyan tárgyakat, amelyekre következő félévben más tárgyak ráépülnek, mindig teljesítsd időben.
7/8 anonim válasza:
Egyébként én úgy hallottam ,hogy 28 kreditet kell elérni félévente ,akkor inkább mégis csak 30?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!